Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’den Kamu-Sen'e Sıcak Karşılama

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Adalet Bakanlığı görevine yeniden atanan Abdülhamit Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Adalet Bakanlığı görevine yeniden atanan Abdülhamit Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Adalet Bakanlığı merkez binasında gerçekleşen görüşmede ülke gündemi ve çalışma hayatının sorunları değerlendirildi.

KAHVECİ: ADALET HEPİMİZİN İHTİYAÇ DUYDUĞU BİR KAVRAMDIR

Genel Başkan Önder Kahveci, yeniden Adalet Bakanlığı görevine getirilen Bakan Abdülhamit Gül’e başarılar diledi. Kahveci, “Devletin temelini teşkil eden adalet, son derece önemli bir mekanizmadır. Bu bakımdan üslenmiş olduğunuz görevde son derece önemli, sorumluluğu büyük ve kutsaldır.

ABD ile yaşanan son günlerdeki gelişmeleri yakından takip ettiğimizi, devletimizin ve milletimizin arkasında olduğumuzu bir kere daha ifade etmek isterim. Türkiye Kamu-Sen olarak bu noktada, ekonomik gelişmeler karşısında bugün harekete geçerek “Yerli Üretime Destek” kampanyasını yurt sathında başlatmış bulunuyoruz. Milletimizi de bu kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz. Ayrıca sizin de bu konuda vereceğiniz destek ve göstereceğiniz hassasiyet bizler için son derece önemlidir.

Herkesin ihtiyaç duyduğu adalet kavramının çalışma hayatında da son derece önemli olduğu açıktır. Bu noktada hem kamu çalışanları hem de tüm Adalet çalışanlarının sorunları ve sıkıntıları çözüm beklemektedir. İnanıyorum ki, gerek bakanlık çalışanlarımızın gerekse tüm kamu çalışanlarımızın sorunları da adalet terazisi çerçevesinde çözüme kavuşturulacak, hakkaniyet tecelli edecektir” dedi.

ABDÜLHAMİT GÜL: DESTEKLERİNİZ BİZLERE GÜÇ KATACAKTIR

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, “Ülkemizin başından sonuna kadar her yerde ve her alanda adaleti tesis etmek adına çalışıyoruz. “Adalet mülkün temelidir” sözünden hareketle, adaletin, hak ve hukukun toplumun her kesimine yayılmasını sağlamak maksadıyla eksiksiz bir şekilde görevimizi yapma azim ve gayreti içerisindeyiz. Bu noktada, sizlerin desteği bizlere güç katacaktır. Tekrar ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Adalet Bakanlığı çalışanlarının sorunlarının yer aldığı bir dosya sayın Bakan’a takdim edilirken, toplantı beraber fotoğraf çekimi ile sonlandı.

15 Ağu 2018 - 01:37 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.