Adalet Bakanı Gül: Mübaşirleri GİH'e geçireceğiz

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, TBMM'de Adalet Bakanlığı'nın bütçesi görüşülürken mübaşirlerle ilgili açıklama yaptı. Gül mübaşirlerin Genel İdare Hizmetleri sınıfına alınması için çalıştıklarını açıkladı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, TBMM'de Adalet Bakanlığı'nın bütçesi görüşülürken mübaşirlerle ilgili açıklama yaptı. Gül mübaşirlerin Genel İdare Hizmetleri sınıfına alınması için çalıştıklarını açıkladı.

İşte Adalet Bakanı Gül'ün konuyla ilgili açıklaması

Adliye personelimizin hepsi birbirinden değerli ve fedakar çalışma yapan arkadaşlarımızdır.Mübaşirlerimizle ilgili, Maliye Bakanlığımızla gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz, genel idare hizmetlerine alınmasına yönelik çalışmalarımız devam ediyor.Hükümetimiz bu konuda gerekli neticeyi aldığında da inşallah bu müjdeyi vermeyi biz de arzu ediyoruz.

Avukatlık yapanlar ve vatandaşlarımız da bilir ki mübaşirler mahkemenin iş yükünü çeken en büyük, en esaslı mütemmim cüzdür. Dosyaların tozunu, avukatların yükünü, nazını, kalemin bütün yükünü çeken mübaşirler de gerçekten hak ettikleri bu değeri, inşallah, şimdiye kadar verilen bu hizmetleri, bu husustaki çalışmalarla... Zabıt katiplerimiz, icra katiplerimiz, hepsiyle ilgili her zaman Bakanlığımız onların yanındadır ve her türlü desteklerini de sürdürmeye ve eğitim anlamında da desteklerimizi yapmaya gayret ediyoruz.

memurlar.net

16 Ara 2017 - 12:57 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.