Aday Öğretmen Seminerleri Virüs Saçıyor! 250 Öğretmen...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Aday Öğretmenler için düzenlenen seminerlerden Kovid 19 tedbirlerini hiçe sayan fotoğraflar gelmeye başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Aday Öğretmenler için düzenlenen seminerlerden Kovid 19 tedbirlerini hiçe sayan fotoğraflar gelmeye başladı.

Sosyal medya üzerinden yayınlanan fotoğraflarda çok sayıda öğretmenin konferans salonlarında pandemi yokmuş gibi bir düzen içerisinde saatler süren programlara katılmak zorunda oldukları gözleniyor.

"Yukarıdaki fotoğraf Reyhanlı MEM tarafından düzenlenen Aday Öğretmen Seminerlerinden çekildi. İnanılmaz bir kalabalık tam 250 kişi havalandırma sistemi çalışmayan bir konferans salonunda gereksiz bir şekilde 3 saat boyunca tutuldu. Ve bu seminerler 19 Aralık 'ta bitecek. Okullar bile açılmamış uzaktan eğitim yapılırken tüm öğretmenlere virüs bulaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar bu duruma acilen son verilmeli lütfen gündem e getirelim tüm illerimizde uzaktan eğitimle bu seminerler verilmeli!"

Gelen mesajı olduğu gibi paylaştık.

18 Eki 2020 - 22:59 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.