Ahmet Özer’den 28 Şubat Açıklaması

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Ahmet Özer, yakın çalışma arkadaşlarıyla birlikte 13-14 Şubat 2015 tarihlerinde, Eğitim-Bir-Sen Erzurum, Ağrı ve Van teşkilatlarıyla buluştu.

erzurum.jpg
agri.jpg
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Ahmet Özer, yakın çalışma arkadaşlarıyla birlikte 13-14 Şubat 2015 tarihlerinde, Eğitim-Bir-Sen Erzurum, Ağrı ve Van teşkilatlarıyla buluştu.

Ahmet Özer’in çalışmalarına; Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcıları Murat Bilgin ve Esat Tektaş, Eğitim-Bir-Sen Ordu Şube Başkanı İsmail Çelenk ve Ankara Memur-Sen İl Başkanı Mustafa Kır eşlik ediyor.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Ahmet Özer, 13 Şubat 2015 tarihinde Erzurum’da “Vakti Kuşananlar 2022, 30. Yıl; I. Dönem Vizyon Belgesi”ni açıkladı. Açıklamada, Eğitim-Bir-Sen Erzurum teşkilatı ile birlikte, çevre illerden gelen çok sayıda Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı ve yöneticileri katıldı.

Ahmet Özer ve arkadaşları, Erzurum programı sonrasında Eğitim-Bir-Sen Ağrı, Patnos ve Van teşkilatlarıyla buluştu.

Ahmet Özer, 28 Şubat süreci ile ilgili “28 Şubat zulmünün tüm izlerini mücadelelerimizle son dört yılda tarihin çöp sepetine attık” , “28 Şubat Sürecinde Rahmetli Erbakan Hocamızın Yanında Memur-Sen gibi güçlü bir sivil toplum örgütü olsa idi o zülüm Süreci yaşanmazdı.” değerlendirmelerinde bulundu.

Eğitim-Bir-Sen Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Bilgin, ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabından şu paylaşımlarda bulundu:

“Vakti Kuşananlar Erzurum'da. Erzurum’un Yiğitleriyle.”

"Vakti kuşananlar" olarak kuruluş günümüzde Ağrı yönetimimizle bir araya geldik. Sıcakkanlı Ağrı'ya selam olsun.”

“Vakti kuşananlar olarak Van yolunda Patnos temsilciliğimizi ziyaret ettik.”

“Kuruluş yıldönümümüzde bugün Van 1 ve 2 nolu şubelerimizi ziyaret ettik. Vakti kuşananlar Anadolu yollarında.”

15 Şub 2015 - 14:45 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.