2020-ALES/1 Sonuçları Açıklandı

ÖSYM, ALES sonuçlarını açıkladı.

2020-ALES/1 Sonuçları Açıklandı

16 Ağustos 2020 tarihinde uygulanan 2020 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavına (2020-ALES/1) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 03 Eylül 2020 tarihinde saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

ALES sonuçlarının açıklanma tarihi daha önce 7 Eylül 2020 tarihi olarak belirlenmesi üzerine üniversiteler lisansüstü başvurularını bu tarihi dikkate alarak ileri bir tarihe almışlardı

ALES sonuçlarının erken açıklanması üzerine adaylar, üniversitelerin lisansüstü başvuru bilgilerini daha geniş zamanda değerlendirebilecekler

03 Eyl 2020 - 09:45 - Sınav


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.