Anaokulu öğrencisi kayboldu. Müdür ve öğretmene soruşturma açıldı

Bilecik Valiliği, öğrenim gördüğü anaokulundan tek başına çıkan çocuğun 2 kilometre uzaklıkta bulunmasına ilişkin soruşturma başlattı.

Yusuf Ç, 10 Eylül'de Bilecik Hürriyet Mahallesi 700. Yıl İlkokulu içinde hizmet veren Balahatun Anaokulu'na sabah anne ve babası tarafından bırakıldı. İkindi yemeğinin ardından Yusuf Ç'yi sınıfta bulamayan öğretmen durumu okul idaresine bildirdi.

Ardından aileye ve polise haber veren okul yönetimi, 5 yaşındaki çocuğu bulmak için harekete geçti. Polis ve ailesi tarafından aranmaya başlanan çocuk, okula yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta 2 saat sonra şehir merkezinde bir bebek giyim mağazasında bulundu.

Bilecik Vali Vekili Yunus Fatih Kadiroğlu AA muhabirine, "Anaokulu müdürü ve kaybolan çocuğun sınıf öğretmeni hakkında soruşturma başlattık. Olayla ilgili tahkikat sürüyor." dedi.

16 Eyl 2021 - 14:32 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.