Ankara Milletvekili Zuhal Topçu'dan Türkiye Kamu-Sen'e Ziyaret

MHP Ankara Milletvekili Prof. Dr. Zuhal Topcu, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları da hazır bulundu.

MHP Ankara Milletvekili Prof. Dr. Zuhal Topcu, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları da hazır bulundu.

ZUHAL TOPCU: TÜRKİYE KAMU-SEN’İN BAŞARILARI ORTADADIR

21-22 Nisan tarihlerinde gerçekleşen 6. Olağan Genel Kurulumuzun ardından konfederasyonumuza hayırlı olsun ziyaretinde bulunan MHP Ankara Milletvekili Prof. Dr. Zuhal Topcu, Genel Başkanımız Önder Kahveci’yi tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Topcu, “Çalışma hayatı ve ülke meselelerinin yılmaz savunucusu Türkiye Kamu-Sen’in yeni Genel Başkanı ve Yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Sorunların yığınla olduğu çalışma hayatında üslendiğiniz misyon tüm kamu çalışanları ve vatandaşlarımızın nezdinde bilinmektedir. Bütün sorunların çözümü noktasında atacağınız her adımda yanınızda olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim. Bu vesileyle yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

KAHVECİ: DESTEKLERİNİZ BİZLERE GÜÇ VERMEKTEDİR

Genel Başkanımız Önder Kahveci ise, sayın Topcu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Değerli Milletvekilimizin ziyareti ve tebrikleri bizlere güç vermiştir. Bugüne dek bütün platformlarda dile getirdiğimiz sorunların en yakın takipçisi olan ve bu sorunları TBMM’ye taşıyan sayın Topcu’ya verdikleri destek için tüm kamu çalışanları adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki süreçte de sorunlarımızın milletin temsil edildiği o çatı altında dile getirilmesi noktasında desteğini istiyoruz.

07 Haz 2018 - 11:44 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.