Bahçeli: Herkes dilinin ayarına dikkat etsin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

''MHP hiçbir taahhüdünü unutmamıştır hiçbir sözünü inkar ve ihmal etmemiştir. Ne dediysek yaparız. Millete hizmet aşkı ile dolu bir hayatımız vardır. Bizim çizgimizde eğrilik zik zak görülmemiş görülmeyecektir. Dün neysek bugün oyuz. Başkalaşma girdabına düşmedik.

''TERÖRİST BAŞININ MEKTUBUNDAN SİYASİ FAYDA UMAN, UMDU DİYEN NAMERTTİR''

Teröristbaşının mektubundan siyasi fayda uman, umdu diyen namerttir. Mektuptan daha önce haberimiz olduğunu söyleyenler ise satılık kalemlerdir. İmralı'nın yolunu gözleyenler bize ne anlatıyorlar? Mektuptan bilgimiz olduğunu söyleyenler yanımızda mıydı? Biz işbirlikçi değiliz.

''MHP'NİN TERÖRE BAKIŞI NETTİR, DEĞİŞMESİ İMKANSIZDIR''

MHP'nin teröre bakışı nettir, değişmesi imkansızdır. HDP'yi Kürt siyasi hareketi diye tarif eden vefasız vasıfsız bir şahsiyetin bize söz söylemesi yalnızca kuru gürültüdür. İmralı'ya mitil attığımızı söyleyen hanımefendi acaba sen postu nereye serdin? CHP'nin uydusu haline dönüşen İP'in çatısı çökeli epey zaman olmuştur.

26 Haz 2019 - 13:48 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.