Bahçeli'den çok sert sözler: Bu ne şerefsizliktir?

MHP Lideri Bahçeli, AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde büyükşehirleri kaybetmesinden MHP'yi sorumlu tutan Fehmi Koru'ya "Eğer yanlış değerlendirmiyorsak, AK Parti’nin bizati altını kazanlarla müttefik olmasını dilemektedir.

MHP Lideri Bahçeli, AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde büyükşehirleri kaybetmesinden MHP'yi sorumlu tutan Fehmi Koru'ya "Eğer yanlış değerlendirmiyorsak, AK Parti’nin bizati altını kazanlarla müttefik olmasını dilemektedir. Bu çürük yumurta ne hakla hangi yüzle yazıp çizmekte, bunları nasıl söyleyebilmektedir? Bu ne şerefsizliktir? FETÖ’nun Fehmi’si Pensilvanya’nın Koru’su alenen husumet aşılamaya çalışmaktadır. Öteden beri kronik MHP düşmanı olan bu zat anlaşılan 15 Temmuz’un rövanşını almak için kuyruğa girenler arasında çoktan yerini almıştır." diyerek sert çıktı.

Sözde gazeteci kimliğiyle yıllarca FETÖ örgütüne hizmet eden, kripto FETÖ'cü Fehmi Koru; son yazısında, AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde büyükşehirleri kaybetmesinden MHP'yi sorumlu tutmuştu. Partisinin Antalya kampında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Fehmi Koru'ya çok sert sözlerle cevap verdi.

BU NE ŞEREFSİZLİKTİR?

İşte Bahçeli'nin o açıklamaları:

Biz bunların alayını tanıyoruz. Ne yapmak istediklerini az çok biliyoruz. FETÖ'nün Fehmi'si, Pensilvanya'nun Koru'su, 15 Temmuz'un intikamını almak için sıraya girmiştir. Bu şahsın elini kolunu sallayarak dolaşıyor olması hayrettir. Pensilvanya'nın korosunun eski gazeteci kadrosundan olan melun şahıs, MHP'nin, AK Parti'nin altını oyduğunu ifade etmiştir. AK Parti'nin daha az zararlı bir müttefik bulmasını utanmadan sıkılmadan önermiştir. MHP, TBMM'de denge ve denetleme görevi yapmaktadır. Bu çürük yumurta, bu husumet odağı hangi hakla bunları söyleyebilmektedir? Bu ne şerefsizliktirKaranlık dönemlerin kalemşörü olan bu şahsın geçmişinden utanması var mıdır? FETÖ'nün Koru'su kime hangi mesejları veriyor? Cumhur İttifakı'nı hazmedemeyenler, 15 Temmuz'un intikamını almak isteyenlerdir. Bizim ittifakımız siyasi alışveriş üzerine bina edilmiş değildir. Cumhur İttifakı Türk milletinin iradesiyle inşa edilmiştir.

TAKVİM

20 Nis 2019 - 22:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.