BloombergHT: Dolar 'TikTok yasağı' ile yükseldi

BloombergHT; ABD Dolarının, ABD'de yerleşiklerin TikTok ile iş yapmasının 45 gün süreyle yasaklanması ve Çinli şirketlerin borsada listelenmesine ilişkin düzenlemelerin zorlaştırılması yönünde adım atılmasının ardından önemli paralar karşısında yükseldiği

BloombergHT; ABD Dolarının, ABD'de yerleşiklerin TikTok ile iş yapmasının 45 gün süreyle yasaklanması ve Çinli şirketlerin borsada listelenmesine ilişkin düzenlemelerin zorlaştırılması yönünde adım atılmasının ardından önemli paralar karşısında yükseldiğini belirtti.

Sydney'de Westpac Banking Corp. kıdemli Döviz stratejisti Sean Callow, "Dolar/offshore yuan paritesindeki hareket, ABD'nin Çin'e karşı adımlarının güveni daha da bozabileceğini göstermesi açısından kesinlikle dikkat çekici. Dolar en azından bir ölü kedi sıçraması için kesinlikle çok geç kaldı." dedi.

07 Ağu 2020 - 12:41 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.