Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Flaş Atama

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Samsun İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Akmeşe, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Kızılırmak Deltasının mümbit topraklarında bir eğitim neferi olarak göreve başladığım bu şehre, her kademesinde gururla hizmet ederek, kurtuluş meşalesinin sembolü olan İlkadım ilçesinin milli eğitim müdürü olarak veda ediyorum.

Eğitim davasının neferleri olarak mekân ve makam seçmesek de, hiç bir mekânı ve makamı diğerinden daha az önemsemedik.

Görevimiz süresince; eğitim camiasına bir heyecan, bir disiplin ve her şeyden önemlisi çalışma azmi katarak İlçemizi eğitimde en üst noktaya çıkarabilmek için tüm paydaşlarımızla birlikte gayretimizi ortaya koyduk.

Samsun Anadolu Lisesinde başlayıp İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne uzanan bu hikâyenin kahramanları olan ve İlçemizin her başarısında desteklerini esirgemeyen ve isimlerini burada sayamayacağım kadar çok olan güzel insanlara olan vefamı onları hiç unutmayarak göstereceğim.

Babamız Merhum Adnan Akmeşe’ den bize miras kalan “Doğruluk” desturunu kendimize rehber edinerek saygı, sevgi ve uyum çerçevesinde çalıştığımız; Devlet büyüklerimize, Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı’ ya, İlkadım Kaymakamımız Sayın İbrahim Keklik’ e, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarına, meslektaşlarıma ve tüm eğitim paydaşlarımıza destekleri ve dostlukları için şükranlarımı arz ediyorum.

Şairin dediği gibi “baki kalan bu kubbede hoş bir sada imiş” .

Bütün amacımız, uğraşımız, çabalarımız, kavgalarımız, geceler boyu süren çalışmalarımız bu şehir de hoş bir sada bırakabilmek içindi. Samsun’ da tanıdığım güzel insanların gönlümde her daim özel bir yeri olacaktır.

Bundan sonra ki çalışma hayatımda, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer’in takdir ve tensipleri ile atandığım turizmin cenneti olan Bodrum’da; eğitim konusunda da isminin zirveye taşınması arzusu ve gayreti ile çalışacağım. Şahsıma, Bodrum’un çocuklarına ve gençlerine hizmet etme fırsatı veren Sayın Bakanımıza şükranlarımı arz ediyorum.

Fani olan şeylerin hevesiyle değil baki kalacak olanların aşkıyla çalışmaya devam edeceğiz.

Allah’ emanet olunuz. Selam ve saygılarımla…

17 Eyl 2021 - 23:17 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.