BTK Başkanlığına atama yapıldı

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunda (BTK) boş bulunan başkanlık, ikinci başkanlık ve üyeliklere atama yapılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunda (BTK) boş bulunan başkanlık, ikinci başkanlık ve üyeliklere atama yapılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanlığından:

Karar Sayısı: 2018/106

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunda boş bulunan;

-Başkanlığa Ömer Abdullah KARAGÖZOĞLU,

-İkinci Başkanlığa Figen KILIÇ,

-Üyeliklere Orhan ÖĞE, Hacı Adnan CENGİZ ve Rıdvan KAHVECİ,

2813 sayılı Kanunun 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 nci maddeleri gereğince atanmıştır.

12 Ağustos 2018

Recep Tayyip ERDOĞAN

CUMHURBAŞKANI

Ömer Abdullah Karagözoğlu kimdir?

Ömer Abdullah Karagözoğlu, 1975 'te İskoçya'nın en büyük şehri olan Glasgow şehrinde doğdu. 2000 yılında ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği'nden 2.39 ortalama ile mezun oldu.

2002 ve 2004 yılları arasında İSKİ'de yazılım mühendisi olarak görev yapan Ömer Abdullah Karagözoğlu, 2004'te İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı şirketlerden ve teknoloji üreten BELBİM'de sırasıyla; Yazılım Mühendisi, Proje Mühendisi, Proje Yöneticisi, Uygulama Destek Şefi ve Bilgi Sistemleri Şefi gibi görevleri üstlendi.

2016 yılında BELBİM'den ayrılarak BTK'ya Başkan Danışmanı ve Kurul Üyesi olarak kariyerine devam eden Karagözoğlu, bugün yayınlanan kararname ile beraber, BTK Başkanı oldu.

13 Ağu 2018 - 09:56 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.