Bu Necip Millet Hiç...

Bu Necip Millet Hiç,

Terör sempatizanları ile omuz omuza olana,

Böyle sapıkça şiir kitabı yazana,

Cumhurbaşkanı seçilirsem bisikletle gidip geleceğim dedikten sonra daha adayken bile mitinglerine özel uçaklarla gidip litresi 8 lira olan Fransız Evian marka su içip ben garibanın yanındayım diye halkı kandırana...

Yetmedi,

Geçmişte Ramazan ayında bira içerken görüntülenen, bir kadına sapıkça mesajlar attığı için mecliste fezlekesi bulunan, 2008 yılında AK PARTİ'nin üniversitelerde başörtüsü yasağının kalkması için verdiği öneriye;

''kadınlar neden başörtüsü örtsün ki? Erkekler gözlerini kapatsınlar. Mü'min erkek kendini koruyandır'' diyerek başörtüsüne şiddetle karşı çıkan Muharrem İnce.

Bugün namaz kılıp dindar görüntüsü vererek, bizim kimsenin inancıyla bir alakamız yok. İsteyen başörtüsünü örter isteyen örtmez. Bana okulda Hacı Muharrem derlerdi diyorsun.

Bu halk şimdi sana inanır mı hiç?

Bilge Temel;

Hızlı tren göçü artırır diyorsun.

Şırnak milletvekili adayın dahil onlarca kişi Partinden teröre destek verdiğin gerekçesiyle istifa ediyor.

Başörtüsü İslâm'ın kendisi değil, sadece bir unsurudur diyorsun.

28 Şubat'ta partiyi kapatma davasına bakan ve Merhum Erbakan Hoca ve arkadaşlarını yargılayan hâkimi partinden milletvekili adayı gösteriyorsun.

Merhum Erbakan hocanın kurucusu olduğu partiye en büyük kötülükleri yapan CHP ile ittifaka giriyorsun ya,

Bu halk şimdi sana inanır mı hiç?

Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz. Buna alışacaksınız diyen ve halkı sokağa dökerek 53 kişinin katledilmesine neden olan Selahattin Demirtaş için, bu adam nasıl aday olur demek yerine, Cumhurbaşkanı adayı hapiste olmamalı diyerek sözüm ona ülkücü Meral Akşener!

Seçim beyannamesinde yıkmak, yakmak ve satmaktan başka vaadi olmayan, bir dikili ağacı bile bulunmayan size

Bu halk şimdi inanır mı hiç?

1999'da Pınarhisar Cezaevi'nde, Gezi'de, 17-25 Aralık'ta ve en son 15 Temmuz'da liderine inanıp onu canı pahasına koruyan ve inanan bu halk size 24 Haziran'da bir kez daha inanmayacaktır.

Selâm ve dua ile

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Abdurrahman Sorgun - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.

03

Ömer EROĞLU - Halkımız Allahın izniyle uyanıdı ve uyanık. Bu üçü bir arada olan ve bunları birbirine bağlayan kaşık gibi karıştıran hdpkkya ve süper üçlüye tokadı vuracak bu millet. Eline, kalemine yüreğine sağlık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 16:01
02

Adnan çakın - Aynenn can abisi kalemine ellerine saglik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 16:01