Bugün hava nasıl olacak?Yurtta Hava Durumu 12 Kasım 2018

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Sinop çevreleri ve Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı, Kuzey Ege kıyıları ile Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Kocaeli ile öğleden sonra Sakarya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin güney ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; öğleden sonra bölgenin kuzey ve batısında kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

BURSA °C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli

ISTANBUL °C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Anadolu Yakası yer yer pus ve sisli

KIRKLARELI °C, 17°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

SAKARYA °C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli, öğleden sonra kısa süreli ve yerel oolmak üzere sağanak yağışlı

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzey yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

A.KARAHISAR °C, 15°C

Parçalı bulutlu

IZMIR °C, 20°C

Az bulutlu

KÜTAHYA °C, 15°C

Parçalı bulutlu

MANISA °C, 19°C

Parçalı ve az bulutlu

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 24°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

ANTALYA °C, 24°C

Az bulutlu ve açık

HATAY °C, 19°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

ISPARTA °C, 18°C

Az bulutlu ve açık

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AKSARAY °C, 15°C

Parçalı ve az bulutlu

ANKARA °C, 16°C

Parçalı ve az bulutlu

CANKIRI °C, 16°C

Parçalı ve az bulutlu

ESKISEHIR °C, 15°C

Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Sinop ve Kastamonu'nun kıyı kesimleri ile öğle saatlerinde Zonguldak ve Düzce çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu

DÜZCE °C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli, öğleden sonra hafif sağanak yağışlı

KARABÜK °C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu

ZONGULDAK °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimlerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AMASYA °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu

GİRESUN °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

SAMSUN °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

TRABZON °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

DOĞU ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ELAZIĞ °C, 16°C

Parçalı bulutlu

ERZURUM °C, 9°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

HAKKARİ °C, 11°C

Parçalı bulutlu

KARS °C, 9°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ADIYAMAN °C, 19°C

Parçalı bulutlu

DIYARBAKIR °C, 19°C

Parçalı bulutlu

GAZIANTEP °C, 17°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

SIIRT °C, 17°C

Parçalı bulutlu

DENİZLERDE HAVA

Kuzey Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Doğusu ile Batı Karadeniz’in batısı yer yer sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam 3 ila 5 (20-40 km/sa), doğusu 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece geneli 4 ila 6 (30-50 km/sa), Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), öğleden sonra batısı 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, batısı 2,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle saatlerinden sonra 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğleden sonra 4 ila 6 (30-50 km/sa), gece 5 ila 7 (40-60 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğleden sonra kuzeyi 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, öğleden sonra orta ve kuzeyi 1,5 ila 2,5m kuzeyi gece 3,0m Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Doğu Akdeniz’in açıkları sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’ de sabah ve gece kuzey ve kuzeydoğudan, öğlen ve akşam saatlerinde kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, puslu, Rüzgâr: Batı ve kuzeybatıdan, güneyi güneybatıdan, gece kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

12 Kas 2018 - 09:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.