Bülent Arınç'ın Bakanlar Kurulu toplantısı açıklaması

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamasında gündemi değerlendirdi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası basın açıklaması yaptı.

Çözüm sürecine değinen Arınç, "Hükümet açısında baktığımızda bu önemli sürecin devam ettiğini, kararlılıkla süreceğini söylebilirim. Hükümet adına çözüm süreci adına herşeyi yapıyoruz, yapacağız " dedi.

KATLAMALI ÜNİVERSİTE HARCI

"Katlamalı üniversite harcı hakkında öğrencilerimize müjde doğrultusunda bir açıklama yapabilirim. 4 yılda bitirmesi gerekiyorken, bitirememiş öğrencilerden normal öğrenim için arttırımsız olarak harç alınmayacak. Lisans üstü programlarda da artırımsız harç uygulanacak. Normal eğitim öğretim sürecinse okulunu bitiremeyenlerden artırımlı değil, normal harç ödeyecekler.

KATLAMALI DEĞİL NORMAL HARÇ ÖDEYECEKLER

Özetlemek gerekirse, lisans üstü öğrenciler de aynı uygulama içerisinde bulunacak. Eğer ödeyen varsa, fazlası öğrencilere geri iade edilecek.

HAKAN FİDAN'IN ADAYLIĞI

"Bu kriz değildir. MİT Müşteşarının istifa etmesi önemli bir haberdir. Ama bu tartışmalar artık dünde kalmıştır. Hakan Fidan'ın artık milletvekili adayı olduğu bir gerçektir. Bu konuyu gündemde tutulmasının bir anlamı yoktur. Sayın Başbakanımızın uygun bulması ve takdiriyle MİT Müşteşarımız görevinden ayrılmış ve adaylığını ortaya koymuştur. "

12 Şub 2015 - 10:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.