Büro Memur-Sen, Altınbaş Üniversitesi ile Lisansüstü Eğitim Protokolü İmzaladı

Altınbaş Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen, Büro Memur Sen Genel Başkan Yusuf Yazgan ile Prof. Dr. Ahmet Kasım Han arasında imzalanan protokolde, Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Yüksel, Abdullah Koyuncu, Mustafa Kahraman ve üniversite...

Büro Memur-Sen, Altınbaş Üniversitesi ile Lisansüstü Eğitim Protokolü İmzaladı
Büro Memur-Sen, Altınbaş Üniversitesi ile Lisansüstü Eğitim Protokolü İmzaladı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Altınbaş Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen, Büro Memur Sen Genel Başkan Yusuf Yazgan ile Prof. Dr. Ahmet Kasım Han arasında imzalanan protokolde, Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Yüksel, Abdullah Koyuncu, Mustafa Kahraman ve üniversite yetkilileri hazır bulundu.

İşbirliği protokolünün imzalanmasının ardından değerlendirmede bulunan Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, “Üyelerimize, eğitim ve kariyer planlamalarında bir basamak yukarı taşıyarak çalışmalarına destek olmak istiyoruz. Her platformda dile getirdiğimiz gibi üyelerimizin haklı talepleri için mücadelemizi elden bırakmamak ile birlikte üyelerimizin kendilerini geliştirmesi adına da eğitim anlamında büyük fırsatlar sunarak destek olmak istiyoruz” dedi.

Genel Başkan Yazgan “Altınbaş Üniversitesi gibi güzide bir üniversite ile yaptığımız anlaşma ile sendika üyelerimize Sosyal Bilimler tezli ve tezsiz yüksek lisans hizmetlerinde ilan edilmiş, belirlenecek kontenjanlar dâhilinde, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı içerisinde indirimli fiyatlar sağlayacaktır. Üyelerimizin kariyer ve mesleki yolculuğunda gelişimi adına Lisansüstü Eğitim protokolünü imzaladık. Büro Memur-Sen olarak eğitim faaliyetlerimizi artırarak üyelerimizin geleceğe dair planlarına her daim katkı sağlayacağız. Altınbaş Üniversitesi ile imzaladığımız “Lisansüstü Eğitim Protokolü”ün Büro Memur-Sen ailesine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Büro Memur-Sen ile Altınbaş Üniversitesi arasında imzalanan protokolün detayları şöyle:

Altınbaş Üniversitesi Büro Memurları Sendikası çalışan ve sendika üyelerine Sosyal Bilimler tezli ve tezsiz yüksek lisans hizmetlerinde ilan edilmiş, belirlenecek kontenjanlar dâhilinde, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı içerisinde aşağıda belirlenen fiyatlar uygulanacaktır.

Sosyal Bilimler Programları

İndirimli fiyat

1

İŞLETME ANABİLİM DALI / İŞLETME (TEZLİ İNGİLİZCE)

10.560 TL

2

İŞLETME ANABİLİM DALI / İŞLETME (TEZSİZ İNGİLİZCE)

7.740 TL

3

YÖNETİCİ KOÇLUĞU VE MENTÖRLÜK (TEZLİ TÜRKÇE)

10.560 TL

4

YÖNETİCİ KOÇLUĞU VE MENTÖRLÜK (TEZSİZ TÜRKÇE)

7.740 TL

5

STRATEJİK PAZARLAMA VE MARKA YÖNETİMİ (TEZLİ TÜRKÇE)

14.000 TL

6

STRATEJİK PAZARLAMA VE MARKA YÖNETİMİ (TEZSİZ TÜRKÇE)

12.000 TL

7

FİNANSAL EKONOMİ (TEZSİZ TÜRKÇE)

7.740 TL

8

KAMU HUKUKU (TEZLİ TÜRKÇE)

10.560 TL

9

ÖZEL HUKUK (TEZLİ TÜRKÇE)

10.560 TL

10

ÖZEL HUKUK (TEZSİZ TÜRKÇE)

7.740 TL

11

ULUSLARARASI TİCARET HUKUKU (TEZLİ TÜRKÇE)

10.560 TL

12

ULUSLARARASI TİCARET HUKUKU (TEZSİZ TÜRKÇE)

7.740 TL

13

SANAT VE TASARIM (TEZLİ TÜRKÇE) (4 AKTİF ALT UZMANLIK DALI DÂHİL)

*GRAFİK TASARIM *TAKI TASARIMI *PLASTİK SANATLAR *MODA VE TEKSTİL TASARIMI

10.560 TL

14

PSİKOLOJİ (TEZLİ TÜRKÇE)

13.200 TL

15

PSİKOLOJİ (TEZSİZ TÜRKÇE)

10.800 TL

16

SİYASET VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER (TEZSİZ TÜRKÇE)

7.740 TL

17

SİYASET VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER (TEZLİ TÜRKÇE)

10.560 TL

18

SİYASET VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER (TEZLİ İNGİLİZCE)

10.560 TL

19

SİYASET VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER (TEZSİZ İNGİLİZCE)

7.740 TL

  • Peşin ödemelerde %10 indirim uygulanmaktadır.
  • Kredili Mevduat Hesabı ile Altınbaş Üniversitesi'nin anlaşmalı olduğu Denizbank aracılığıyla 12 ay “vade farkı olmaksızın” eşit taksitlerle aday öğrenciler ödemeleri gerçekleştirebilir. Sanal POS ile Kredi Kartına Taksitle Ödeme: Anlaşmalı bankalar üzerinden 12 ay vade farkı olmaksızın ödeme gerçekleştirilmektedir. Anlaşmalı Banka Kartları: Bonus, World, Maksimum, Axess, Paraf, CardFinans.
  • Yüksek Lisans eğitim ve öğretiminde YÖK ve Altınbaş Üniversitesi yasa, tüzük, yönetmelik, genelge ve talimatları esas alınacaktır.
  • Büro Memurları Sendikası üyelerine veya Büro Memurları Sendikası çalışanlarına protokol süresince Sosyal Bilimler Enstitüsü tezli ve tezsiz yüksek lisans programları hakkında bilgi akışı sağlanacaktır. Bu konuda gereken bilgi verilerini Altınbaş Üniversitesi sağlayacaktır.
  • Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Sosyal Bilimler yüksek lisans programları hafta içi saat 19.00-22.00 saatleri arasında Altınbaş Üniversitesi Gayrettepe Yerleşkesinde yapılacaktır.
  • Pandemi süreci dahilinde yeni bir karar alınana kadar güz dönemi derslerinin %40’ının online yapılması yönünde karar alınmıştır. Sürecin güz döneminden sonra da devam etmesi halinde belirlenecek yeni kararlar doğrultusunda hareket edilecektir.
  • Grup öğrencilerin özlük hakları Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından sağlanacaktır.
  • Büro Memurları Sendikası, Üniversitenin tanıtım ve program bilgilerini mesaj, afiş, e-mail veya uygun görülen iletişim araç ve gereçleriyle öğrencilere zamanında ulaştıracaktır. Bu konuda Altınbaş Üniversitesi ile de iş birliği yapabileceklerdir.
  • Sendika üye ve çalışanlarının normal eğitim süresini uzatması, yaz okulundan ders alması ve ek ödeme yapması gereken hizmetleri alması durumunda indirimli fiyatlar uygulanmayacaktır.
  • Başarısızlık veya not yükseltmek nedeniyle ders tekrarlamak zorunda kalan Sendika üye ve çalışanlarına tekrar ettikleri dersler için indirimli fiyatlar uygulanmayacaktır.
  • İşbu protokolün herhangi bir sebeple feshi veya sona ermesi halinde Büro Memur Sen çalışan ve sendika üyelerine sağlanacak indirim derhal sona erecektir. Ancak protokol yürürlükte iken kayıt olmuş ve halen yüksek lisans eğitimini sürdürmekte olan Sendika çalışanı ve üyeleri için Üniversitenin belirtmiş olduğu indirimli fiyatlar söz konusu öğrencilerin kayıtlı olduğu programı asgari program süresinde tamamlamasına kadar devam eder.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

  • Büro Memurları Sendikası ıslak imzalı çalışma belgesi veya üyelik belgesi
  • Başvuru formunun imzalı kopyası
  • Lisans diploması veya geçici mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi
  • Mezun olunan okuldan alınan ve başarı derecesini de gösteren imzalı transkript belgesi aslı ve fotokopisi
  • Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) sonuç belgesi (Tezli Programlar için geçerlidir)
  • Yabancı Dil Sınavı Sonuç Belgesi (İngilizce bölümler için geçerlidir)
  • Nüfus cüzdanı aslı ve önlü/arkalı fotokopisi
  • 4 adet vesikalık fotoğraf
  • İkametgâh beyanı (E-devlet üzerinden alınan güncel tarihli belge geçerlidir.)
  • Askerlik Durum Beyanı (E-devlet üzerinden alınan güncel tarihli belge geçerlidir.)

PROTOKOL SÜRESİ

İşbu protokol 29.08.2020 ile 29.08.2022 tarihleri arasında (2 yıllık) uygulanacaktır. Protokol, süresi dolduğunda herhangi bir ihbar ve ihtara gerek kalmaksızın kendiliğinden fesih olacaktır. Tarafların karşılıklı anlaşmaları halinde protokolün süresi belirlenen süre kadar uzatılabilir.

Taraflar 1(bir) ay önceden yazılı olarak haber vermek koşuluyla protokolü her zaman feshetme hakkına sahiptir.

18 Eyl 2020 - 20:25 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.