Büro Memur-Sen’den Ödüllü Fotoğraf Yarışması

Büro Memur-Sen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor. ‘Merhamet ve Kadın’ konulu fotoğraf yarışmasına herkes katılabilecek. Yarışmaya katılımlar 26 Şubat 2018 tarihinde son bulacak.

Genel Yetkili Sendika Büro Memur-Sen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle farklı bir etkinliğe imza atıyor. Kadınların dünyadaki rolüne dikkat çekmek isteyen Büro Memur-Sen, ‘Merhamet ve Kadın’ konulu fotoğraf yarışması düzenliyor. Ülkenin dört bir yanından herkesin katılabileceği yarışmada birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye bin lira ödül verilecek. Mansiyon ödülü 750, jüri özel ödülü ise 500 lira olacak. Katılımcılar, yarışmayla ilgili şartnameye buromemursen.org.tr adresinden ulaşabilecek. Yarışmaya katılımlar, 26 Şubat 2018 tarihinde son bulacak. Yarışmanın sonucu ise 28 Şubat 2018 tarihinde açıklanacak ve dereceye girenlere ödülleri düzenlenecek bir programda verilecek.

Yarışma hakkında açıklamalarda bulunan Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz, “Kadınlar, eş olma, anne olma, çalışan olma gibi hayatta farklı roller üstlenmektedir. Buna bağlı olarak da kadınlar sorunların daha fazla muhatabı olmaktadır. Kadınlar, tüm sorunların üstesinden sabır ve merhametiyle gelmektedir. Toplumun ve ailenin temel direği olan kadınların haklarına, yaşadığı zorluklara, başarılarına dikkat çekmek için ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyoruz. Yarışmamızda kadınların merhamet yönünün ön plana çıkarılmasını istiyoruz. Bunun için yarışmamızın konusunu ‘Merhamet ve Kadın’ olarak belirledik. Şimdiden yarışmaya katılan herkese başarılar diliyorum” dedi.

YARIŞMA ŞARTNAMESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

18 Oca 2018 - 22:01 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.