Büro Memur-Sen’den Sarıeroğlu’na Ziyaret

Büro Memur-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, Adana Milletvekili Julide Sarıeroğlu’nu Ak Parti Genel Merkezi’nde ziyaret ettiler.

Genel Başkan Yusuf Yazgan, Julide Sarıeroğlu ile yaptığı görüşmede kamu çalışanlarının sorunlarına ilişkin konuları gündeme taşıdı. Yazgan, büro hizmet kolu çalışanlarının beklenti ve taleplerini ileterek Genel Yetkili Sendika Büro Memur-Sen’in faaliyetleri hakkında bilgiler paylaştı.

Genel Başkan Yusuf Yazgan, Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Yüksel, Halil Küçükdevlet, Abdullah Koyuncu, Mustafa Kahraman ve Ankara 16 Nolu Şube Başkanı Arife Topçuoğlu ile birlikte Julide Sarıeroğlu’nu ziyaret etti.

Çalışma hayatı ve ülke gündemi üzerine değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede Genel Başkan Yusuf Yazgan, dünyayı etkisi altına alan, Türkiye’nin de içerisinden geçmekte olduğu pandemi sürecinde kamu görevlilerinin tarihi bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

Yazgan, “Kendilerinden ve ailelerinden fedakârlıkta bulunarak özveri ve gayretle gecesini gündüzüne katarak mesai mefhumu gözetmeden çalışan kamu görevlilerinin çalışmalarının karşılığını alması adına mali ve özlük haklarında yaşanan kayıpların giderilmesini emeğinin ve alın terinin karşılığının verilmesini istiyoruz” dedi. Kamuda hiçbir şekilde ayrıma yer verilmemesi gerektiğini vurgulayan Yazgan, ülkesi ve milleti için alın teri döken kamu görevlilerinin haklarını savunmaya devam edeceklerini de ifade etti.

Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Julide Sarıeroğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büro Memur-Sen’in çalışma hayatında önemli bir paydaş olduğunu ifade ederek kamu çalışanlarının faydasına olacak her türlü talebi destekleyeceklerini söyledi.

21 Eki 2020 - 11:45 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.