-

Çin'in sıradışı telefonları!

Çin'in sıradışı telefonları!

mask

Çin'in sıradışı telefonları!

Dünyanın en büyük akıllı telefon pazarlarından biri olan Çin, son yıllarda ciddi bir yükselişte
2/16
mask
Xiaomi, Oppo,Vivo ve Huawei gibi markalar sadece çin pazarında değil global akıllı telefon pazarında da artık önemli bir paya sahip. Bu yükselişle beraber, son yıllarda üretilen çin menşeili akıllı telefonlarda oldukça yenilikçi çözümler görüyoruz.
3/16
mask
ZTE AXON M
4/16
mask
Telefonun arkasında da bir ekran bulunuyor ve istediğiniz zaman bu ekranı açarak ön taraftaki ana ekranla birleştirebiliyorsunuz.
5/16
mask
OPPO FIND X
6/16
mask
HISENSE A6
7/16
mask
Ancak burada şirketin ayrıldığı nokta, ikinci ekranın e-link olarak tercih etmesi. Bildiğiniz gibi e-kitap okuyucularında gördüğümüz e-link ekranlar hem çok düşükgüç tüketimi hem de göz yormayan, gerçek kağıda yakın bir deneyim sunuyor
8/16
mask
LENOVO Z5 PRO GT
9/16
mask
Şirketin en yeni ve güçlü telefonlarından biri olan Lenovo Z5 Pro GT mmodeli hem Snapdragon 855 işlemcisini hem de 12 GB RAM kapasitesini bünyesinde barındıran dünyanın ilk akıllı telefonu. Tasarımsal açıdan Oppo Find X veMi Mix 3 gibi Çinli kardeşlerine benzer olarak ön tarafta çerçevesiz tam ekran yapısı dikkat çekiyor. Ön kamera ise benzer olarak kızaklı sistemle telefonun içerisine gizlenmiş durumda.
10/16
mask
NUBIA
11/16
mask
Telefonun ön tarafında herhangi bir selfie kamerası bulunmuyor. Çünkü selfie çekmek istediğinizde arka kamerayı ve kendimizi görmek için de ikinci ekranı kullanabiliyoruz.
12/16
mask
HUAWEİ MATE 20 PRO
13/16
mask
Cihazın en önemli özellikleri 19.5: 9 oranında, HDR desteği olan, 3120 × 1440px çözünürlük ve 6,39 inç büyüklüğe sahip OLED FullView ekranıdır.
14/16
mask
XiAOMİ REDMİ NOTE 7
15/16
mask
MEİZU PRO 7 PLUS
16/16
mask
İkinci ekranda saat, bildirim, uyarı, animasyon ve müzik kontrol şeması görüntüleniyor

22 Oca 2019 - 22:38 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.