Çorum’da FETÖ operasyonu: 24 gözaltı

Çorum'da terör örgütü FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda 24 kişi gözaltına alındı.

Çorum'da terör örgütü FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda 24 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Çorum Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile iltisaklı olan Zaman Gazetesinin kapatılmasını protesto için Çorum Adliyesi önünde yapılan eylemlere katılan kişilere yönelik soruşturmada haklarında başka deliller de elde edilen 27 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Çorum Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla 24 şüpheli gözaltına alınırken, 3 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

(Muhammed Muttalip Yalçın /İHA)

19 Oca 2018 - 16:17 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.