Davutoğlu: Kendimi hiçbir zaman sağcı görmedim

Davutoğlu: Kendimi hiçbir zaman sağcı görmedim

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, kendisini hiçbir zaman sağcı olarak görmediğini söyledi. Büyüdüğü ortamlarda sol görüşün ağır olduğunu belirten Davutoğlu, kültürel değerlerini de sol değerlerle birleştirdiğini ifade etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bu zamana kadar kendisini hiçbir zaman sağcı olarak görmediğini söyledi.

İstanbul Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi dahil yıllarında sol görüşün yoğun olduğu ortamda büyüdüğünü belirten Davutoğlu, kültürel değerlerini de sol değerlerle birleştirdiğini kaydetti. Davutoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Kendimi hiçbir zaman sağcı olarak görmedim. Marksist literatürü de ilk kez ortaokulda okudum, 68 neslinin hemen sonrası. Emperyalizme karşı mücadelenin tüm dünyada kıpraştığı bir dönemde geçti gençliğim. Bunun arayışındaydım."

Kaynak : Haber7

07 Ağu 2020 - 11:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.