Diyanet işleri uzman yardımcılığı sınavı sonuçları açıklandı

2015 Yılı Diyanet İşleri Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavı Sonuç Duyurusu

Memurlar.Net
Haber albümü için resme tıklayın

D U Y U R U

2015 Yılı Diyanet İşleri Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavına (Sözlü) katılan adaylar sınav sonuçlarını https://ikys.diyanet.gov.tr/ikys/sinav/kurumdisi adresinden kullanıcı hesapları ile giriş yaparak öğrenebileceklerdir.

Sınavın yazılı ve sözlü her iki aşamasında başarılı olarak atanmaya hak kazanan adaylar, atama işlemleri için sınav duyurusunda "BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER" bölümünde belirtilen belgelerle birlikte Başkanlığımız İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Atama I Daire Başkanlığına müracaat edeceklerdir.

İlgililere duyurulur.

13 Tem 2015 - 14:01 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.