Doku Okulları: Trafik ve Servis Karmaşasından Uzak, Evinize Çok Yakın!

Doku Okulları; Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul olarak Çankaya’da özellikle Dikmen, Balgat, Cevizlidere ve Öveçler’de hemen yanıbaşınızda… Trafik ve servis karmaşasından uzak, evinize çok yakın bir okul…

Doku Okulları; Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul olarak Çankaya’da özellikle Dikmen, Balgat, Cevizlidere ve Öveçler’de hemen yanıbaşınızda… Trafik ve servis karmaşasından uzak, evinize çok yakın bir okul…

Yaz tatilinin son günlerine geldiğimiz bu günlerde, aileleri de tatlı bir telaş aldı: Okul kayıtları.

Çocuklarımızın eğitim alacağı okulu seçerken birçok özelliği birlikte değerlendiriyoruz. Bu özelliklerin başında hiç şüphesiz “Trafik ve Servis” durumu geliyor.

10 yıllık bir tecrübenin sonrasında Çankaya’da Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul olarak eğitime devam eden Doku Okulları; özellikle Dikmen, Balgat, Cevizlidere ve Öveçler’de ikamet eden aileler için trafik ve servis derdi olmayan bir “Çözüm Adresi” haline geldi.

Huzur Mahallesi, 1066. Cadde No:29, 06460 Çankaya/Ankara adresinde, eğitime özel olarak tasarlanmış bir mekanda hizmet veren Doku Okulları, evinize çok yakın bir adres olma özelliği ile Trafik ve Servis karmaşasından uzak huzur dolu bir adres.

Butik okul yapısıyla hem öğrencilerine ve velilerine doğrudan ulaşabilmek hem de ulaşılabilir olma üzerine kurgulanmış bir sisteme sahip.

Doku Okulları sizi bu adrese davet ediyor:

“Çocuklarımızın büyüme süreçlerinde edinecekleri bütün kazanımların onları mutluluktan başarıya götürecek bir süreç olması gerektiğinin farkındayız. Onun için diyoruz ki başarıyı mutlulukla DOKUyalım.”

Adres: Huzur Mahallesi, 1066. Cadde No:29, 06460 Çankaya/Ankara

Telefon: (0312) 472 35 35

Web: www.dokuokullari.com.tr

15 Ağu 2018 - 01:08 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.