Doku Okulları Uzay Küresi Seni Bekliyor!

Doku Okulları Uzay Küresi Seni Bekliyor! Astronomi ve Uzay Bilimleri eğitimli uzmanlardan aldığınız eğitimle Galaksileri Tanıyacak, Yıldızları Yakından Tanıyacak, Gezegenlere Dokunarak Uzayı keşfedeceksiniz.

uzay.jpeg
Haber albümü için resme tıklayın

Doku Okulları Uzay Küresi Seni Bekliyor! Astronomi ve Uzay Bilimleri eğitimli uzmanlardan aldığınız eğitimle Galaksileri Tanıyacak, Yıldızları Yakından Görecek ve Gezegenlere Dokunarak Uzayı keşfedeceksiniz.

Astronomi ve Uzay Bilimleri eğitimli uzmanlardan astronomlar tarafından oluşan bir ekibiz.

Uzman astronomlardan oluşan ekip ile, taşınabilir planetaryum sistemi içerisinde, stellarium ve benzeri gökyüzü gözlem programlarını kullanarak öğrencilerin yaş ve eğitim seviyelerine göre öğretici sunumlar yapılacaktır.

Uzay Küresi, öğrencilere özel olarak hazırlanmış ve halihazırda birçok ülkede de eğitim amaçlı kullanılmakta olan planetaryum filmleri sayesinde katılan öğrencilere eğitici ve eğlenceli bir deneyim sunmaktadır.

Eğitici boyutunun yanı sıra, zengin görselleriyle de katılımcılara hatırlanacak bir deneyim yaşatacağız.

Katılımcı öğrencilerimize Uzay Bilgi Sertifikası verilecektir.

Tarih:

7-8 Mayıs 2018 (Pazartesi - Salı)

Saat: 10.00-19.00

Yer: Doku Okulları Huzur Mah. 1066. Cad. No:29 Çankaya-Ankara

Tel: 0312 472 35 35

SEANSLAR İÇİN RANDEVU ALINIZ!

06 May 2018 - 23:20 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.