Emniyet Müdürü, kızına ceza yazan polisi ödüllendirdi

Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, kızına telefonda ceza yazan polisi takdirname ile ödüllendirdi. Aydın, "Trafik kurallarına önce bizler uymalıyız, daha sonra vatandaştan uymasını beklemeliyiz" diyerek hassasiyetini dile getirdi

Tekirdagodak.com internet sitesinde yer alan habere göre atandığı günden itibaren başta uyuşturucu olmak üzere terörle mücadelede büyük başarı sağlayan Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, trafik konusunda hassasiyeti ile takdir topladı. İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ın kızı Gizem Aydın'a, trafikte seyrederken telefonla konuştuğu gerekçesi ile ceza yazıldı. Cezayı ödeyen Emniyet Müdürü Aydın, daha sonra ise cezayı yazan polise takdirname verdi.

ÖNCE BİZLER KURALLARA UYMALIYIZ

Trafik konusunda hassasiyetini dile getiren Aydın, "İlk önce bizler trafik kurallarına riayet etmeliyiz. Daha sonra ise vatandaştan uymasını beklemeliyiz. Kızıma ceza yazan polise takdirname verdim. Arkadaşımız görevini yapmış. Trafikte seyrederken telefonda konuşulmaması gerekiyor. Ben kendi emniyet müdür yardımcıma ceza yazdırdım" dedi.

ŞEHİR EFSANELERİNE AÇIKLIK GETİRDİ

Tekirdağ'da kazaların önlenmesi için trafik ekiplerinin gece gündüz çalıştığını aktaran Aydın, "Sosyal medya yok polise şu kadar kota verildi, yılbaşına kadar bu kadar ceza yazılması gerekiyor tarzında şehir efsaneleri dolaşıyor. Bunlar tamamen hayal ürünü. Bize gelen giden böyle bir yazı yok. Böyle bir olayda yok. Polisimiz vatandaşımızın can güvenliği için çalışıyor" dedi.

16 Kas 2018 - 19:36 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.