Erdoğan: Binali Bey'i kenarda bırakamayız

Bosna-Hersek dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB seçimlerinde geride kalan Binali Yıldırım için "Binali Bey benim yol arkadaşım, dava arkadaşım" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Zirve Toplantısı için gittiği Bosna Hersek ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerle konuştu.

Erdoğan yeni parti çalışmaları yürüten Ali Babacan, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'yla ilgili "Bu ümmeti parçalamaya hakkınız yok" dedi, AK Parti'den istifa eden Babacan ile istifa öncesi yaptığı görüşmenin detaylarından bahsetti. Aynı zamanda Binali Yıldırım'la ilgili gelen soruyu da yanıtladı:

"Binali Bey'i kenarda bırakamayız"

Erdoğan, 'Binali Bey’le ilgili tasarrufunuz olacak mı?' sorusuna "Binali Bey benim yol arkadaşım, dava arkadaşım. Nerede, nasıl değerlendirme hususu olacaksa bunların da yapı içindeki gelişmelere bakarak değerlendirmeleri yaparız. Ama benim bir dava ve yol arkadaşım olarak bu denli yetişmiş, kaliteli bir arkadaşımızı tabi ki kenarda bırakmak gibi bir şey düşünülemez” yanıtı verdi.

11 Tem 2019 - 10:02 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.