Erdoğan: İçerideki düşmanlar pompalama görevi görüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu

Erdoğan: İçerideki düşmanlar pompalama görevi görüyor
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde kıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları

Beyrut'taki patlamayı biz de takip ediyoruz. Çok ama çok büyük bir felaket. Çok açık olarak bilgilendirme yapıldı diyemeyiz.

Yunanistan ve Mısır arasında yapılan anlaşmanın hiç bir kıymöeti yok. Niye yok. Buralara baktığımız zaman yunanistan'ın Libya ile ilgili olarak kıyıdaş olma konusunda bir alakası var mı yok. Mısır'ın var mı yok. Biz anlaşmayı yapınca üzerine atladılar.

Dünyada ekonomik gelişmeleri gözden geçirecek olursanız Başta Amerika, Rusya gibi ülkelerde çok ciddi zikzaklar çiziyor.

Bize dışarıdaki düşmanların yanında içerideki düşmanlarda pompalama görevi görüyor.

07 Ağu 2020 - 14:36 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.