Fatih Portakal'ın Trump paylaşımına tepki yağdı

Fatih Portakal'ın Trump paylaşımına tepki yağdı

Fatih Portakal'ın Trump paylaşımına tepki yağdı
Fatih Portakal'ın Trump paylaşımına tepki yağdı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump ile ilgili yaptığı paylaşım büyük tepki aldı.

Masum sivilleri ve bebekleri öldüren terör ögütü PKK için "Türkler PKK'ya teşekkür etmeli" diyen FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın ABD Başkanı açıklamalarda bulundu.

Başta ABD olmak üzere Batılı ülkerin engelleme çabalarına rağmen Türkiye'nin Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle Suriye'nin kuzeyindeki teröristlere yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nı görmezden gelen Portakal, paylaşımında "keşke Trump'a cevap verebilen biri çıksa" ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal'ın bu anlamsız paylaşımını gören sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

İşte Fatih Portakal'ın tepki çeken o paylaşımı:

"#ABDbaskanı bu kez 'muhtemelen çok sert tedbirler yapacağız' diyerek tehdide devam etti. Sonu gelmez oldu bu durumlar. Bugün bu sözlere gözyumuluyorsa, yarın ne olacak acaba? Milletin onuru adına birileri çıkıp cevap verebilse keşke! Baskı, mecburiyet demek sadece zaman doldurmak"

Kaynak : Yeni Akit

15 Eki 2019 - 11:14 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.