Fatih Terim: Gereğini yapacağım

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 3-0 kaybedilen İspanya maçının ardından, "Gereğini yapacağım" dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 3-0 kaybedilen İspanya maçının ardından açıklamalar yaptı.

'GEREĞİNİ YAPACAĞIM'

Terim, "Ben ne oyunculuk ne de teknik adamlık dönemimde bırakmayı, erken bırakmayı, vazgeçmeyi kabul etmedim. Bırakanlar, terk edenler ile de hiçbir zaman uğraşmadım. Bugünkü takım, vazgeçen bir takım performansı ortaya koydu. Ne bugün ne de başka zaman, bunu kabul edeceğimi sanmasın. Gereğini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın, bizi destekleyenlerden Allah razı olsun. Çok üzgün olduğumu herkesin bilmesini isterim. Vazgeçen, kabul eden bir adam değil, hiç de olmadım. Böyle bir sonucun ne gerektiriyorsa onu yapacağımı da herkes bilsin" şeklinde konuştu..

18 Haz 2016 - 12:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.