Galatasaray’a Deplasman Kabusu - 6. Yenilgisi

Galatasaray, Kasımpaşa maçında aldığı mağlubiyetle bu sezonki 6. yenilgisini aldı.

Galatasaray, Kasımpaşa maçında aldığı mağlubiyetle bu sezonki 6. yenilgisini aldı. Sarı-kırmızılılar, bu mağlubiyetlerin hepsini deplasmanda yaşadı. Aslan, son 7 deplasman maçında da 1 kez güldü.

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon deplasman kabusu yaşıyor. Sarı-kırmızılılar, ligin 22. haftasında Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Aslan, deplasmandaki 6. mağlubiyetini aldı. Sarı-kırmızılılar, bu sezon yenilgilerinin hepsini de deplasmanda yaşadı. Galatasaray, ayrıca deplasmandaki son 7 müsabakada sadece 1 kez güldü.

Galatasaray'ın son 7 deplasmanda oynadığı karşılaşmalar şöyle:

Trabzonspor: 2 - Galatasaray: 1

M. Başakşehir: 5 - Galatasaray: 1

Beşiktaş: 3 - Galatasaray: 0

E. Yeni Malatyaspor: 2 - Galatasaray: 1

Kayserispor: 1 - Galatasaray: 3

D.G. Sivasspor: 2 - Galatasaray: 1

Kasımpaşa: 2- Galatasaray: 1

(Oğuzhan Ort - Mehmet Şirin Topaloğlu / İHA)

18 Şub 2018 - 22:04 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.