Günün gelişmelerini sizin için derledik.

İstanbul - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Kudüs'ün kutsiyetine ve tarihi statüsüne el uzatılmasına asla el veremeyiz. Bugün yapılacak olağan...

Öğle bülteni

Günün gelişmelerini sizin için derledik.

İstanbul'daki kritik "Kudüs" zirvesi başladı

İstanbul - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Kudüs'ün kutsiyetine ve tarihi statüsüne el uzatılmasına asla el veremeyiz. Bugün yapılacak olağan üstü zirve İslam ümmetinin mücadele azmini gösterecektir. Bu davayı bu bayrağı hep beraber daha ileriye taşıyacağız" dedi.

...

34 ilde FETÖ operasyonu: 70 gözaltı kararı

Konya - Konya merkezli 34 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Türk Silahlı Kuvvetlerinde (TSK) görevli 47'si muvazzaf, 23'ü ihraç edilmiş 70 askeri personel hakkında gözaltı kararı verildi.

30 ilde 65 kişiye FETÖ gözaltısı

Antalya - Fetullahçı terör örgütünün (FETÖ) askeri yapılanmasına yönelik Antalya merkezli 30 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda 65 kişi gözaltına alındı.

Kayseri'de cinnet dehşeti: 4 ölü !

Kayseri - Kayseri'de cinnet getiren şahıs, eşini ve 3 çocuğunu öldürdü. Adam daha sonra oturdukları daireden aşağı atlayarak intihar etmeye kalkıştı. Ağır yaralanan baba tedavi altına alındı.

Zehirlenen öğrenci sayısı 473'e yükseldi

Rize - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Kampüs yemekhanesinden dün öğle ve akşam yemeğinden yiyen öğrencilerden zehirlenenlerin sayısı 473'e yükseldi.

Hemşire hastanede bir anda yere yığıldı

Agra - Hindistan'da beyin kanaması geçiren hemşire hayatını kaybetti.

Hapishaneye 12 tabanca sokmak isterken yakalandı

Sao Paulo - Brezilya'da bir kadın hapishaneye silah sokmak isterken yakalandı.

13 Ara 2017 - 12:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.