Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik - 15 Aralık Cuma

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Man adası iddialarına yönelik, "Tutturmuş bir Man Adası Man adası. Man kafa olmaktan kaynaklanıyor"...

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

CHP'ye sert tepki: Man kafa olmaktan kaynaklanıyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Man adası iddialarına yönelik, "Tutturmuş bir Man Adası Man adası. Man kafa olmaktan kaynaklanıyor" ifadelerini kullandı. Erdoğan, ABD'nin Kudüs kararına da tepki gösterdi.

...

"Tehlike büyüktür ve mutlaka tedbir alınmalıdır"

Başbakan Binali Yıldırım, göç sorununa işaret ederek, "Buna gözümüzü kapayarak, kulağımızı tıkayarak bir yere varamayız. Tehlike büyüktür ve mutlaka tedbir alınmalıdır. Tedbir de sadece ülkelerin tek başına almasıyla olmaz" dedi.

...

İşsizlik oranı 0,7 puan azaldı

Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsiz sayısı 2017 yılı Eylül döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 104 bin kişi azalarak 3 milyon 419 bin kişi oldu. İşsizlik oranı da 0,7 puanlık azalış ile yüzde 10,6 seviyesinde gerçekleşti.

...

Kuzey Irak'a hava harekatı: 5 terörist daha...

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak'ın Zap Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerine düzenlenen hava harekatı ile 5 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

...

Esenyurt Belediyesi: Başkanımız kendi isteğiyle istifa etti

Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun kendi isteğiyle görevinden istifa ettiği belirtildi. Açıklamada, Necmi Kadıoğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle görevini bıraktığı belirtildi.

...

Tahliye için talimat mektubu göndermiş: En somut delil...

FETÖ liderinin 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer'e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için talimat yazısı gönderiği ortaya çıktı. Başsavcılık evrakın, "Terörist başının örgüt üyelerine verdiği birebir talimatın en somut delili" olduğunu açıkladı.

...

PKK yandaşının Atatürk'e çirkin saldırısı kamerada

Adana'da iki farklı okuldaki Atatürk büstlerine tabancayla yapılan saldırı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Tutuklanan zanlının terör örgütü PKK lehine yapılan korsan gösterilere katılmaktan çok sayıda kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

...

Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 eşleşmeleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'ndaki eşleşmeler belli oldu.

15 Ara 2017 - 20:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.