Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik

Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin üçüncü çeyrekteki yüzde 11,1'lik büyümesini değerlendirdi, "İnanıyorum ki yıl sonu itibarıyla...

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Büyüme, ihracat, döviz kuru ve yüksek faiz...

Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin üçüncü çeyrekteki yüzde 11,1'lik büyümesini değerlendirdi, "İnanıyorum ki yıl sonu itibarıyla da herhalde biz yüzde 7,5 civarında bir büyüme oranını yıllık olarak yakalayacağız" dedi.

AYM'den CHP hakkında suç duyurusu

Ankara - Anayasa Mahkemesi'nce, CHP'nin 108 bin 797 lira karşılığı parti mal varlığının Hazine'ye irat kaydedilmesi, istenen bilgi ve belgelerin verilmemesi nedeniyle CHP sorumluları hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmasına karar verildi.

İbrahim Çağlar son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul - Kalp krizi sonucu 57 yaşında hayata gözlerini yuman İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım da katıldı.

"22 bin 987 polis ihraç edildi"

İstanbul - Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, "17-25 kumpası sonrası FETÖ ile irtibatı veya iltisakı tespit edilen 22 bin 987 teşkilat mensubu meslekten ihraç edilmiş; resen emekli, emekli veya istifa gibi nedenlerle meslekten ayrılan personelden bin 393'ünün rütbe unvan ve bunlardan doğan hakları geri alınmıştır" dedi.

Ünlü yazarın kitabını çalan kişi hayranı çıktı

İstanbul - Kahraman Tazeoğlu'nun yeni romanının kayıtlarını içeren bilgisayarı çalan kişi, yazarın hayranı çıktı. Kendisinden af dileyen hayranına seslenen Tazeoğlu, "Madem madde bağımlısısın, gel ben tedavinde yardımcı olacağım ve şikayetimden vazgeçeceğim" dedi.

Evinde öldürülen ünlü yönetmene veda

İstanbul - Türkiye'nin "Hababam Sınıfı Güle Güle" filminde "Gariban Sefa" olarak tanıdığı, ardından yönetmenliğiyle de beğeni toplayan Mustafa Kemal Uzun, son yolculuğuna uğurlandı

İşte Nur Yerlitaş'ın savcılık ifadesi

İstanbul - Şehitler için kullandığı sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın savcılık sorgusunda, "Miyop rahatsızlığım nedeniyle yapılan yorumları görmedim. Gözlüğüm yanımda değildi. O sözleri kız kardeşime söyledim" dediği ortaya çıktı.

12 Ara 2017 - 18:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.