Her aileden bir kişi kamuda işe alınacak! Başabakan açıkladı..

Başbakan Binali Yıldırım yer altı işlerinde hayatını madencilerin aileleri için kamuda iş müjdesi verdi. Başbakan Binali Yıldırım yer altı işlerinde hayatını kaybeden madencilerin aileleri için kamuda istidam hakkı tanınacağını açıkladı.

Madende hayatını kaybedenlerin ailelerine kadro

Başbakan Binali Yıldırım yer altı işlerinde hayatını madencilerin aileleri için kamuda iş müjdesi verdi.

Başbakan Binali Yıldırım yer altı işlerinde hayatını kaybeden madencilerin aileleri için kamuda istidam hakkı tanınacağını açıkladı.

EŞ, ÇOCUK VE KARDEŞLERİ KAPSAYACAK

Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılan yapılan açıklamada kamuda istihdam hakkı yer altı işlerinde hayatını madencilerin eşi ve çocuklarından birisi, eşi ve çocuğu yoksa ise kardeşlerinden birisini kapsayacak.

11 YILLIK SÜREYİ KAPSAYACAK

Başbakan Yıldırım, hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yönelik kamu kurum ve kuruluşlarında tanınan istihdam hakkının10/06/2003 ile 13/5/2014 tarihlerini kapsayacağının da altını çizdi.

Kaynak:Haber7

21 Oca 2018 - 00:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.