İBB meclisinde şiddetli tartışma! İmamoğlu, Ak Parti'li Göksu'nun sesini kesti

İBB Temmuz ayı Meclis toplantısına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun tartışması damga vurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı Meclis toplantısı başladı. Toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu arasında bir tartışma yaşandı.

Göksu ile İmamoğlu arasındaki diyalog şu şekilde:

"NE KONUŞACAĞIMIZA SİZ Mİ KARAR VERECEKSİNİZ"

İmamoğlu kendisine "Ne konuşacağımıza siz mi karar vereceksiniz?" diyen Göksu'ya, "Evet ben vereceğim. Meclis başkanıyım ben" diye cevap verdi.

Göksu ile İmamoğlu arasındaki diyalog şu şekilde:

İmamoğlu ile Göksu arasındaki tartışma toplantıya damga vurdu

Ekrem İmamoğlu: Tevfik bey tartışma bitti. Önergeye geçin.

M. Tevfik Göksu: Ne konuşacağımıza siz mi karar vereceksiniz?

Ekrem İmamoğlu: Evet ben vereceğim. Meclis başkanıyım ben.

M. Tevfik Göksu: Arkadaşımız...

Ekrem İmamoğlu: Mikrofonu keser misiniz ben konuşmamı bitireyim lütfen. Tevfik Bey şu anda önerge vaktine geçtik. Bu konu münazara edildi ben kararımı verdim. Lütfen ikinci önergenizi alalım.

09 Tem 2019 - 00:11 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.