-

İnstagram'dan yeni müthiş özellik! Bilmeyen kalmasın

İnstagram'dan yeni müthiş özellik! Bilmeyen kalmasın

mask

İnstagram'dan yeni müthiş özellik! Bilmeyen kalmasın

Instagram bugüne kadar ki en büyük değişikliğini yapıyor. Kullanan herkesi çok yakından ilgilendiren bu değişiklik bakın ne olacak? Artık Instagram`a girince ne göreceksiniz?
2/19
mask
Instagram`da bugüne kadar attığınız tüm fotoğraflar ve mesajları artık tek bir tuşla indirebileceksiniz. Böylece hesabınızı kapatsanız veya fotoğrafları silseniz bile yedeğiniz hep sizinle olacak.
3/19
mask
İşte Instagram`ın yeni yedekleme ekranı...
4/19
mask
Instagram’a gelecek bir diğer yenilik ise arama filtresi olacak. Mesaj kutusunda arama özelliği bir süredir kullanımda ancak bu yenilik ile aramalar filtrelenebilecek. Bunların arasında ise dikkat çeken filtre “Starred” oldu.
5/19
mask
Arama filtresini kullanarak, gelen kutusu, okunmamış mesajlar ve yıldızlanan mesajlar olarak arama yapabileceksiniz. Instagram’a gelecek bir diğer yenilik ise Yıldızlı Mesajlar olacak. Bu alanı kullanarak, size gelen ve sonradan aramak zorunda kalmak istemediğiniz tüm mesajları bu alanda toplayabileceksiniz.
6/19
mask
Instagram profilinizi ziyaret edenleri görün! Instagram profil sayfalarındaki bu işareti fark ettiniz mi? Instagram`ın bomba özelliği içinde gizli! Bakın öyle bir işe yarıyor ki...
7/19
mask
Öncelikle bir dizi ayar yapmanız gerekiyor. İlk olarak Ayarlar`a girin ve İşletme Profiline Geç`i seçin.
8/19
mask
Ardından Sayfa Seç butonuna tıklayın.
9/19
mask
Burada kendinize ait bir Facebook sayfası seçmeniz gerekiyor.
10/19
mask
Ardından İleri`ye basın.
11/19
mask
Şimdi de e-posta ve adres bilgilerini dolduralım. Telefon numaranızı gerekmedikçe paylaşmayın; çünkü herkes bu numarayı görecek!
12/19
mask
Profiliniz dışarıya kapalıyla açmanız gerekiyor; aksi halde bu özelliği kullanamazsınız! O nedenle Gizliliği Değiştir sorusunu görünce Tamam`a basın.
13/19
mask
Şimdi profil sayfanızı kontrol edin. Evet o simgeler gelmiş; ayrıca da Tanıtımını Yap butonu da eklenmiş!
14/19
mask
Dikkat edeceğiniz üzere e-posta bilgisi girdiğimiz için profil sayfamızda e-posta gönder butonu da yer alıyor.
15/19
mask
Yukarıdaki tuşa bastığımızda sizi kaç kişinin takip ettiğinden öte bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Örneğin fotoğraflarınızın kaç kez görüntülendiğini, profilinizdekilerinin yüzde kaçının erkek/kadın olduğu gibi detaylı bilgiler burada...
16/19
mask
Şimdi de daha önce paylaştığınız herhangi bir fotoğrafa bakın. Altta İstatistikleri Gör butonunu göreceksiniz!
17/19
mask
Buna bastığınızda sadece o fotoğrafa özel bilgileri görüntüleyebileceksiniz. Mesela o fotoğrafı görüp sizin profil sayfanızı görenlerin sayısını öğrenebilirsiniz.
18/19
mask
Instagram`da paylaştığınız Hikayeler`le ilgili de daha detaylı rakamlar alabilirsiniz. Örneğin bir hikayenizi kaç kişinin gördüğünü görebiliyorsunuz; ancak bir hikayenizin kaç kez görüntülendiğini merak ediyor musunuz? Aynı kişinin 5 kez hikayenize bakma ihtimalini unutmayın!
19/19
mask
Instagram`ın İşletme hesabı özelliği kullanıcıların takipçi ve fotoğraflarıyla ilgili detaylı analiz yapabilmesini sağlayan bir özellik. Herkes ücretsiz olarak kullanabilir! Kaynak: Hürriyet

08 Mar 2018 - 15:56 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.