İstanbul'da İlçe Milli Eğitim Müdürü Ataması

İstanbul Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Atama yapıldı.

İstanbul Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Atama yapıldı.

Daha önce birkaç kez görevden alınan ve mahkeme kararı ile geri dönen Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram ERCAN Görevden alındı.

Bayram ERCAN'ın yerine ise İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin ARAS atandı.

İstanbul'un en uzun süreli İl Milli Eğitim Müdür yardımcıılığı ünvanını elinde bulunduran ARAS Sosyal medya hesabından atama ile ilgili şu paylaşımda bulundu:

"Tam 12 sene hizmet ettiğimiz İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki görevimizden ayrılarak Bakanlığımızın takdir ve teveccuhleriyle atandığımız Esenler ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü vazifesine Bismillah diyerek başlıyoruz. Rabbım hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin ve bizi mahcup etmesin. Bütün dostlarımızdan dualarını istirham ediyoruz."

ajanskamu.net

15 Eyl 2019 - 22:42 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.