Kamu Görevlilerine Salgınla Mücadelede Üstün Başarı Ve Ödül Talebi!

Büro Memur-Sen, Kamu Görevlilerine Başarı Belgesi, Üstün Başarı Belgesi ve Ödül verilmesi talebiyle Gençlik Ve Spor Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ na yazılı Başvuruda Bulundu

101-001.png
102-001.png
Haber albümü için resme tıklayın

İlgili bakanlıklara gönderilen yazıda, Covid-19 salgın sürecinde milletimizin esenliği için kamu görevlilerimizin virüse karşı canla başla, yoğun ve özverili bir mücadele sürdürdüğü belirtildi.

Yazılı başvuruda ayrıca “Pandemi sürecinde kamu hizmetlerinin sunulmasına dair beklentileri önemli oranda yerine getiren ve çalışmalarda görev alan büro hizmet kolundaki kamu görevlilerimize, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 122 nci maddesi çerçevesinde Başarı Belgesi, Üstün Başarı Belgesi ve Ödül verilmesinin, çalışmalara katılan kamu görevlilerimizin azim ve kararlılıklarının artmasına imkân ve fırsat vereceği ifadelerine de yer verildi.

Büro Memur-Sen tarafından bu çalışmaları yürüten, kamu görevlilerini taltif etmek amacıyla Covid-19 pandemi sürecinde aktif olarak çalışmalarda yer alan ve görevlerini fedakârca, hiçbir beklenti içerisinde olmadan ifa eden, tek amacı devletine ve milletine hizmet etmek olan kamu görevlilerimize, kamu yönetiminin teşekkürünü ifade edecek şekilde Başarı Belgesi, Üstün Başarı Belgesi ve Ödül verilmesi amacıyla gerekli çalışmanın yapılması belirtilerek Gençlik Ve Spor Bakanlığı ile Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ na yazılı başvuruda bulunulmuştur.

29 May 2020 - 23:40 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.