Karamollaoğlu: Devletin içerisinde deşifre olmamış FETÖ'cüler var

Katıldığı bir televizyon programında kamu kurumlarındaki FETÖ'cülerin varlığına ilişkin açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Devletin içinde hala bu örgüte mensup ama deşifre olmamış insanlar var." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, kamu kurumlarındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) varlığına ilişkin yaptığı açıklamada, "Ben şuna inanıyorum ki devletin içinde hâlâ bu örgüte mensup ama deşifre olmamış insanlar var." dedi.

"DEŞİFRE OLMAMIŞ İSİMLER VAR"

Temel Karamollaoğlu, Halk TV'de katıldığı "Siyaset Kültürü" programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Devlet içinde hala FETÖ'ye mensup ama deşifre olmamış insanların bulunduğunu söyleyen Karamollaoğlu, "Devletin içerisinde halen FETÖ'cüler olduğu yönünde bir kanaate iktidar da sahip ki, Sayın Cumhurbaşkanı da sahip ki hâlâ bunu böyle devam ettirmeyi tedbir olarak gerekli görüyor. Çünkü mahkemeye gitse hemen ispat edemeyeceğini biliyor. O halde en azından 'Ben bunları görevden alırım, bunlar bulundukları makamı iktidar aleyhine kullanamazlar' diye düşünüyor. Ama tam tersi tezahür ediyor. Çünkü mağduriyetler arttıkça iktidara karşı tepkiler artıyor. Mağduriyetler arttıkça oy kaybediyor iktidar" diye konuştu.

01 Ara 2019 - 21:45 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.