Kılıçdaroğlu'nun MİT iddiasına Davutoğlu'ndan sert yanıt

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun MİT iddasına "Devlet kurumlarını boş işlerle meşgul etmesin. Elinde kanıt varsa gelsin" yanıtını verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Irak ziyareti dönüşünde havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu'nun "MİT'in içindeki bir kanatla beraber CHP içinde operasyon yapmaya çalışıyorlar. " iddiasına sert yanıt veren Davutoğlu, "Devlet kurumlarını boş işlerle meşgul etmesin. Elinde kanıt varsa gelsin" dedi.

KURUMLARI YIPRATMAYA ÇALIŞMASIN

"Ana muhalefet lideri olan birinin bin düşünüp bir konuşması lazım. Elinde bir delil varsa çıksın söylesin yoksa Türkiye Cumhuriyeti’nin kurumlarını yıpratmaya çalışmasın. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Partisi içinde her gün farklı bir ses çıkıyor. Kılıçdaroğlu’nu ciddiye alan yok. Anadolu’da bir söz vardır. Oynamaya niyeti olmayan gelin, ‘Yerim dar, yenim kısa’ dermiş.

21 Kas 2014 - 23:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.