LGS'de görev alanlar ne kadar ücret alacak?

Liselere Geçiş Sınavı (LGS), 20 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacak. LGS'de görevli öğretmenler salon başkanı, gözetmen ve yedek gözetmen olarak ne kadar ücret alacaklar? Detaylar haberimizde...

MEB tarafından sınav Görevli Başvuru Ekranından yapılan açıklamada;

20 Haziran 2020 tarihinde yapılacak olan 2020 Merkezi Sınavda görev talep edecek öğretmenler; gün içinde yapılacak iki oturum için aynı kurum/bina (görev yaptıkları okul dışında) ve salonda görevlendirilecektir. Her oturum için ayrı sınav ücreti ödenecektir. Görevini iptal etmek isteyen öğretmenlerin iki oturumdaki görevi birden iptal edilecektir.

denmiştir.

İşte LGS'de Görevli Öğretmenlere Ödenecek Ücretler

BİNA YÖNETİCİSİ 233 TL

BİNA YÖNETCİ YARDIMCISI 209 TL

SALON BAŞKANI 203 TL

GÖZETMEN 196 TL

YEDEK GÖZETMEN 147 TL

YARDIMCI ENGELLİ GÖZETMEN 246 TL

NOT: Rakamlar yuvarlanarak hesaplanmıştır. Ocak-Haziran dönemini kapsamaktadır. Vergi diliminize bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

04 Haz 2020 - 22:37 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.