MEB Görevde Yükselme Sınav Soruları Ve Cevapları (Şef Ve Memurluk 9 Aralık 2018)

MEB Görevde Yükselme Sınav Soruları Ve Cevapları (Şef Ve Memurluk 9 Aralık 2018) ne zaman sonuçlanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı Görevde Yükselme Sınav Soruları ve Cevapları merkez ve taşra teşkilatında norm kadro açığı ile hizmet gereklerine göre belirlenen münhal şef ve memur kadroları için yapılan görevde yükselme sınavı, Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü (ÖDSGM) tarafından 09 Aralık 2018 tarihinde saat 14.30' da Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van illerinde yapıldı.

Görevde yükselme (şef-memur) sınav soruları ve cevap anahtarı http://www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinde resmi olarak yayımlanacaktır.

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Görevde Yükselme Sınav sonuçları 10/01/2019 tarihinde MEB http://odsgm.meb.gov.tr ve/veya http://www.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir.

Adaylara ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

09 Ara 2018 - 23:53 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.