MEB, Yeni İl Milli Eğitim Müdürü Ataması Yaptı

Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük Konya Milli Eğitim Müdürü oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy ise bakanlıkta müfettiş olarak görev yapacak.

Uzun yıllarıdır Konya'da görev yapan Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy Ankara'da Milli Eğitim Bakanlık Müfettişi olarak görevlendirildi. Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ise Konyalı isim Seyit Ali Büyük getirildi. Atama kararlarının yayınlandığı öğrenilirken Konya'ya atanan Seyit Ali Büyük Çorum İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapıyordu.

Öte yandan Karaman'da Şube Müdürü olarak görev yapan Mustrafa Koca ise Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu.

Seyit Ali BÜYÜK KİMDİR?

1962´de Konya´da doğdu. İlk, orta, lise ve üniversite öğreniminden sonra 1986 yılında Trabzon, Çaykara Köknar Köyü Ortaokulunda öğretmenliğe başladı. 2001 Yılına kadar Konya, Trabzon ve Erzincan’da öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. 2001/2005 yıllarında İsviçre Eğitim Ataşeliği nezdinde Türkçe ve Türk Kültürü Dersleri öğretmenliği yaptı. İsviçre Zürich Eğitim Dairesi tarafından bir tercümesi yayımlandı. 2005/2014 yılları arasında Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 27 Ocak 2014 tarihinde Çorum İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı.

İngilizce , Almanca ve Arapça dillerini bilen Seyit Ali BÜYÜK , evli ve 2 çocuk babasıdır.

19 Şub 2019 - 22:25 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.