MEB'de Flaş Genel Müdür Ataması!

Milli Eğitim Bakanlığında Yüksek Öğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel müdürlüğüne eski Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük getirildi ...

Milli Eğitim Bakanlığında bir genel müdür ataması daha yapıldı .

Yüksek Öğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Bülent ÇİFTÇİ’nin Toronto eğitim müşavirliğine atanmasının ardından boşalan genel müdürlüğe eski müsteşar yardımcısı Yusuf BÜYÜK getirildi .

Yusuf BÜYÜK Kimdir ?

Sivas’ta doğan Yusuf Büyük Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra öğretmenliğe 25 Mart 1985 yılında Zonguldak Işıkveren Ortaokulu’nda başladı. 4 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra Zonguldak ve İstanbul’da 15 yıla yakın okul müdürlüğü yaptı.

2004-2009 yılları arasında Samandıra Belediye Başkanı olan BÜYÜK,başkanlık görevinden sonra 2009 yılında Nimet Baş döneminde Bakan Müşaviri ve Bakan danışmanı olarak MEB’e geçti. Ömer Dinçer döneminde Çıraklık Eğitim Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı / Bakan Danışmanı olarak görevine devam etti. Nabi Avcı döneminde Müsteşar Yardımcılığına atanmıştı .

05 Ara 2018 - 15:55 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.