MEB'den 513 şube kadrosu için yeni açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı, 513 şube müdürü kadrosu için yeni bir açıklama yaptı

Milli Eğitim Bakanlığı, 513 şube müdürü kadrosu için yeni bir açıklama yaptı.

Mahkeme Kararı İle İl-İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri 513 Şube Müdürü Kadrosuna Görevde Yükselme Suretiyle Atama Başvuru Duyurusu

Mahkeme kararı uyarınca, Bakanlığımızın taşra teşkilatı 513 şube müdürü kadrosuna görevde yükselme suretiyle 30.11.2018 tarihinde gerçekleştirilen atamalar (bu kapsamda atananlardan daha sonra herhangi bir gerekçeyle şube müdürü olarak yer değişikliği yapanlar ile istifa edip yeniden şube müdürü olarak atananlar dahil) iptal edildiğinden, yeniden hesaplanan yazılı sınav puanı (84,4828) ve üzeri olan adaylardan, daha önce sözlü sınava katılarak başarılı olanlar ve halen Bakanlığımız kadrolarında görev yapanlar, http://mebbis.meb.gov.tr/ internet adresindeki Elektronik Başvuru Formu ile 01-05 Haziran 2020 tarihleri arasında tercih başvurusunda bulunacaktır.

03 Haz 2020 - 21:25 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.