Melih Gökçek kimi hedef aldı! Birilerinin ipliğini pazara çıkarma zamanı

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve AK Parti'li Melih Gökçek, sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.

"Artık bazılarının ipliğini pazara çıkarmanın zamanı geliyor"

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve AK Parti'li Melih Gökçek, sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Ankara Kuşu adlı bir hesabın Ömer Turan'ın gözaltına alındığı bilgisini paylaşmasının ardından Ömer Turan'ı arayarak doğruluğunu soran Melih Gökçek, daha sonra ilginç bir paylaşımda bulundu.

Gökçek, yaptığı paylaşımında "Emrinde savcı mı var?" diye sorarken Ömer Turan gözaltına alınırsa "bu işin takipçisi olacağım." ifadesini kullanarak "Artık bazılarının ipliğini pazara çıkarmanın zamanı geliyor." dedi.

İşte Melih Gökçek'in paylaşımları:

"Emrinde savcı mı var?

Doğrumu diye merak ettim, Ömer’i aradım. “Başkanım geçen sefer de yazmıştı, 2 saat sonra gözaltına alındım,şimdi de gözaltına alınacak mıyım,bekliyorum”dedi. Ömer’in cevabı üzerine benim merakım arttı; Baykuş senin emrinde bir savcı var da talimat mı veriyorsun?

Kripto başkanınız tezgah mı hazırladı? Savcıdan önce ilan ediyorsun? Yoksa Ömer yine patroniçenizin kocasının ayağına mı bastı? Bunun üzerine kripto başkanınız bir savcıya Ömer’i gözaltına aldırmak için tezgah mı hazırladı?

Takipçisi olacağım

Sonucu bekliyorum. Eğer böyle birşey gerçekten olursa, bu kez bu işin takipçisi olacağım. Çünkü böyle birşey olması senin kirli ilişkilerinin ispatı olacak. Artık bazılarının ipliğini pazara çıkarmanın zamanı geliyor."

Milli Gazete

21 Oca 2019 - 12:03 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.