MHP lideri Bahçeli'den EYT açıklaması geldi!

MHP lideri Bahçeli'den EYT açıklaması geldi!

Bahçeli'den EYT açıklaması: Çıkması mümkün değil

MHP Genel Başkanı Bahçeli, emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili "Şu an için bunun çıkması mümkün değil." açıklamasında bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, katıldığı TV Programı'nda gündeme ilişkin soruları cevapladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 10 Mart iddiaları hakkında, "Bu söylemler yanlıştır. Bunu denemek isteyenler varsa ortaya çıksınlar. Türk milleti 15 Temmuz'daki verdiği cevabı kat kat verecektir." dedi.

Bahçeli, "Eğer idamla ilgili adım atılacaksa MHP bu konuda var." şeklinde konuştu.

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun Yeni Zelanda'daki saldırıya ilişkin ifadelerine ilişkin şunları söyledi:

"Siz de kalkıyorsunuz, artık ağzından mı kaçtı, şuurlu bir şekilde mi söyledi, 'İslam'dan kaynaklanıyor terör' diyorsunuz. Bu ne büyük bir talihsizlik."

Mansur Yavaş ile ilgili iddialar hakkında, "Bu şahıs CHP adaylığından çekilmelidir." şeklinde konuşan Bahçeli, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Bunu getirmiş olan Kemal Kılıçdaroğlu 'Siz buradan ayrılın' demesini de bilmelidir. Neyi bekliyor Kılıçdaroğlu? CHP'de çok değerli siyasetçiler var."

"SEÇİME 10 GÜN KALA POPÜLİST POLİTİKA UYGULANMAZ"

Emeklilikte yaşa takılanlar hususunda konuşan Bahçeli şunları söyledi:

Şu an için bunun çıkması mümkün değil. Hele hele seçime 10 gün kala böyle popülist bir politika da uygulanmaz. Ama seçim sonuçları belirlenir, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi kalıcı istikrar sağlayıcı güçle yoluna devam ederse bu konuyu da çözmesi için tavsiyelerde bulunulabilinir."

Bahçeli, "Adalet ve Kalkınma Partisinin içerisinde 'Yeni siyasi oluşuma ihtiyaç var' diyenler bir senaryonun figüranlarıdır." dedi.

"Biz bir siyasi partiyiz Cumhur İttifakı kurduk." diyen Bahçeli, "Kendileri ise AK ittifakı kurarak partilerine ve Recep Tayyip Erdoğana sahip çıksınlar." şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, S-400 konusunda, "Bundan vazgeçemezsiniz, alınmalı. Tek yandan Amerika'ya bağımlı bir ülkenin savunması olmaz." ifadelerini kullandı.

20 Mar 2019 - 14:16 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.