MHP'den Türkiye Kamu-Sen Çıkarması!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ile, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın, Konfederasyonumuzun genel merkezini ziyaret etti.

13-034.jpg
14-014.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ile, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın, Konfederasyonumuzun genel merkezini ziyaret etti.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve sendikalarımızın genel başkanları tarafından karşılanan genel başkan yardımcıları, yakın zaman önce gerçekleştirilen 6. olağan genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diledi.

Ziyarette konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Türkiye Kamu-Sen’in önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyleyerek, demokrasinin gelişmesi ve çalışanların haklarının korunması noktasında katkılarının büyük olduğunu vurguladı. Yıldırım, Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bugünlerde sivil toplum kuruluşu olarak Türkiye Kamu-Sen’in yerinin çok önemli olduğunu belirtti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın ise, çalışanların hak ve menfaatlerinin korunması noktasında kuruluşundan bugüne kadar önemli hizmetler verdiğini söyleyerek Türkiye Kamu-Sen’in büyük bir camia olduğunu ifade etti.

Genel Başkan Önder Kahveci ise ziyaretlerinden ötürü genel başkan yardımcılarına teşekkür etti. Ülke menfaatlerinin korunması noktasında Türkiye Kamu-Sen’in üzerine düşen görevi her zaman yerine getirmeye hazır olduğunu kaydederek, Konfederasyon olarak çalışanlarımızın haklarını korumak için hizmet vermeye yeminli bir sivil toplum kuruluşu olduğumuzu söyledi. Hak arama mücadelesinde her daim önder konumda olduklarını vurgulayan Genel Başkan, bundan sonraki süreçte de aynı düzeyde mücadele etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Ziyarette, Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Osman Eksert, Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Türk Enerji Sen Genel Başkanı Mustafa Tümer, Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz, Türk Tarım Orman Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci, Türk İmar Sen Genel Başkanı Salih Demir ve Türk Emekli Sen Genel Başkanı Osman Özdemir de hazır bulundu.

08 May 2018 - 22:52 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.