Mustafa Köse ve Mustafa Yiğit, Malatya’da Çalışanlarla Bir Araya Geldi

Genel Başkan Yardımcılarımız Mustafa Köse ve Mustafa Yiğit sendikal çalışmalar kapsamında Malatya İlimizi ziyaret ettiler.

Genel Başkan Yardımcılarımız Mustafa Köse ve Mustafa Yiğit sendikal çalışmalar kapsamında Malatya İlimizi ziyaret ettiler.

Ziyarette Genel Başkan Yardımcılarımız Malatya Şube Başkanımız Şinasi Yıldırım ve Şube Yöneticileri ile birlikte Malatya İl sağlık Müdürü ve İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi ile görüşülerek çalışanlarına sorunlarını ve taleplerini ilettiler. Kurumlarda çalışanlarla bir araya gelindiği ziyarette Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde de bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda Genel Başkan Yardımcılarımız çalışanların sorunlarını cevaplandırdı, sendika çalışmalarımız hakkında bilgi verdiler.

Ayrıca Doğanşehir ilçesinde de kurumlar ziyaret edilerek çalışanlarla bir araya gelindi.

17 Oca 2019 - 19:43 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.