Öğle Bülteni 14 Aralık 2017 Perşembe

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Maliye Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarında görevli 1'i aktif 78'i KHK ile ihraç edilen ByLock kullanıcısı 79 kişi...

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Maliye Bakanlığında ByLock operasyonu: 79 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Maliye Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarında görevli 1'i aktif 78'i KHK ile ihraç edilen ByLock kullanıcısı 79 kişi hakkında gözaltı kararı verildiğini açıkladı.

...

11 ilde ByLock oprasyonu: 35 gözaltı

Gaziantep merkezli 11 ilde 51 şüpheliye yönelik yapılan Bylock operasyonunda 35 şahıs gözaltına alındı.

...

Önce yolu kestiler sonra da defalarca havaya ateş açtılar

İstanbul Ümraniye'de asker eğlencesi sırasında yolu keserek havaya ateş açan magandalar, vatandaşların canını hiçe saydı. Bu anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

...

Kan bağışı rekoru kırdı

Ordu'da Türk Kızılayı'na 72 kez kan bağışı yaparak rekor kıran ve altın madalya ile ödüllendirilen Adem Yıldız, yaptığı bağışlarla 216 kişinin sağlığına kavuşmasına vesile oldu.

...

Kamyonet otomobile, otomobil adama çarptı

Aracındaki hasara bakarken canından oluyordu.

14 Ara 2017 - 12:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.